top of page
MASSAGE KINDEREN

THERAPEUTISCHE MASSAGE VOOR JONGEREN EN KINDEREN

 

Veel jongeren en kinderen zitten wel eens een periode niet lekker in hun vel. Dat mag en hoort erbij. Als zo’n periode niet voorbij lijkt te gaan en je komt er moeilijk uit, dan kan het fijn zijn erbij stil te staan met iemand van buiten jouw familie/vriendenkring.

 

Juist met massagetherapie kies je voor een andere benadering van jouw ongemak. Soms hoef je niet veel te zeggen als je geen woorden hebt. En toch kan er veel gebeuren. Als je je rustiger en ontspannener voelt, dan kan je er weer even tegen en kan je anders met je ongemak omgaan. Als er onverwachte gevoelens of herinneringen naar boven komen, dan staan we daarbij stil. 

 

Spanning in je spieren, hoofdpijn, buikpijn, darmproblemen, hoog sensitief, verlies, heftige emoties, onzekerheid, faalangst, gevoelens van eenzaamheid, druk hoofd, echtscheiding, overlijden dierbaar persoon, teruggetrokken gedrag

 

Intake

Bij de eerste afspraak vraag ik altijd of er één of beide ouder(s)/verzorgers mee komen, uitzonderingen daargelaten. We hebben dan een kennismakingsgesprek en stemmen af of en hoe we te werk zullen gaan in jouw specifieke situatie. Als ik tot behandeling over ga, kan de ouder in een aangrenzende kamer wachten of ervoor kiezen de jongere, het kind zelf naar huis te laten gaan.

Bij jongere kinderen kan de ouder er eventueel ook bij blijven zitten.

bottom of page